Admifirm is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financiën.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van accountancy kantoren in de omgeving van 's-Gravenhage laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Admifirm uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Admifirm kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over deze boekhouder

Admifirm is opgericht in 01-12-2013 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 59317841. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.