error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Admifirm is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Om passende kostenplaatjes in te zien van accountancy kantoren in de omgeving van 's-Gravenhage laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Admifirm uit 's-Gravenhage. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Admifirm neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Admifirm is geopend op 01-12-2013 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 59317841. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Admifirm
  • Lijsterbesstraat 63, 2563KR, 's-Gravenhage
  • www.admifirm.nl
  • info@admifirm.nl
Branche
Boekhouder
KVK
59317841
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders