error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Admidie of een soortgelijke administrateur voor je kan betekenen?

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van administratie bedrijven in de omgeving van Assen laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Admidie uit Assen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Admidie neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze verschillende expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over dit bedrijf

Admidie is opgericht in 01-02-2010 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 01174155. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Vele administratiekantoren willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Admidie
  • Valkenweg 5, 9404EJ, Assen
  • 0592 263218
  • www.admidie.nl
  • assen@admidie.nl
Branche
Boekhouder
KVK
01174155
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders