Meer informatie over wat Admidie of een vergelijkbare accountant voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de regio van Assen.

Meer over dit bedrijf

Admidie is geopend op 01-02-2010 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het KVK-nummer: 01174155. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Admidie uit Assen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Admidie doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die het minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.