Admidi Noord is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van accountants in de regio van Ten Boer.

Lees hier alle gegevens en reviews van Admidi Noord uit Ten Boer. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Admidi Noord kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over deze accountant

Admidi Noord is geopend op 01-05-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden op basis van het KVK-nummer: 60531029. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Sommige boekhouders willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.