Meer informatie over wat Admicon Administraties of een andere accountant voor je kan doen?

Om goede offertes te bekijken van accountancy kantoren in de buurt van Assen laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Admicon Administraties uit Assen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Admicon Administraties doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Admicon Administraties is geopend op 01-01-2002 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 53255852. Ook vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

De meeste accountants willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.