Admicon is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om goede offertes te ontvangen van administratie specialisten in de regio van Amsterdam laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle details en reviews van Admicon uit Amsterdam. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Admicon kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Informatie over dit administratiekantoor

Admicon is geopend op 01-12-2010 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 51394456. Ook zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Sommige boekhouders willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.