error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Admicon of een soortgelijke administrateur voor jouw kan betekenen?

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud ondernemers in de buurt van Amsterdam laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Admicon uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Admicon kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over dit bedrijf

Admicon is opgericht in 01-12-2010 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 51394456. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Sommige bedrijven willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Admicon
  • Poortland 206, 1046BD, Amsterdam
  • 020 3463000
Branche
Boekhouder
KVK
51394456
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders