error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Admicomp is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van accountants in de regio van Alkmaar.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Admicomp uit Alkmaar. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Admicomp kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze andere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over dit bedrijf

Admicomp is geopend op 01-06-1985 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 37050942. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Wel we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Admicomp
Branche
Boekhouder
KVK
37050942
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-06-1985
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders