error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Admicom is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de omgeving van Winterswijk.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Admicom uit Winterswijk. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Admicom neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over deze boekhouder

Admicom is opgericht in 01-11-1983 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 36034969. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Sommige accountants willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Admicom
  • Freule van Dorthstraat 87, 7102DB, Winterswijk
Branche
Boekhouder
KVK
36034969
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-1983
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders