Meer informatie over wat Admico of een vergelijkbare administrateur voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Meer weten over Admico uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Admico kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over dit accountancykantoor

Admico bestaat al sinds 01-07-2000 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 34136521. Tot slot zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.