error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Admico is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om op maat gemaakte offertes in te zien van accountancy kantoren in de regio van Amsterdam laat je jouw informatie achter in het formulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Admico uit Amsterdam. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Admico neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer over administratiekantoor

Admico is opgericht in 01-07-2000 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het KVK-nummer: 34136521. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Admico
  • Dom H. van der Laanstraat 19, 1064DC, Amsterdam
  • 06-10273291
Branche
Boekhouder
KVK
34136521
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders