error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Admi-ster Assen B.V. i.o. of een andere administrateur voor je kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van accountants in de buurt van Assen.

Meer weten over Admi-ster Assen B.V. i.o. uit Assen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Admi-ster Assen B.V. i.o. kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over dit bedrijf

Admi-ster Assen B.V. i.o. bestaat al sinds 03-03-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 04076564. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

De meeste boekhouders willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Admi-ster Assen B.V. i.o.
  • Dr. Nassaulaan 10, 9401HK, Assen
  • 0592 - 311935
Branche
Boekhouder
KVK
04076564
Bedrijfsvorm
Rechtspersoon in oprichting
Oprichtingsdatum
03-03-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders