Meer informatie over wat Admi Service Edam of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van bedrijven in de omgeving van Edam.

Zie hier alle gegevens en reviews van Admi Service Edam uit Edam. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Admi Service Edam doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding kan je hier terecht.

Over deze bedrijfsadministrateur

Admi Service Edam bestaat al sinds 01-02-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het KVK-nummer: 37146192. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.