Meer informatie over wat Admi-On of een andere accountant voor jouw kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van boekhouders in de regio van Hijum.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Meer over dit administratiekantoor

Admi-On is geopend op 01-09-2015 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 63966603. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Lees hier alle gegevens en reviews van Admi-On uit Hijum. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Admi-On kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele administratie ben je aan het juiste adres.