error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Admi-Monika is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om goede offertes te bekijken van boekhoud experts in de buurt van Rotterdam laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Admi-Monika uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Admi-Monika regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete boekhouding zit je hier goed.

Informatie over deze accountant

Admi-Monika is geopend op 02-02-2015 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 62545310. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beoordeling.

Vele administratiekantoren willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Admi-Monika
  • Sint-Annalandstraat 42, 3086TE, Rotterdam
  • #N/A
Branche
Boekhouder
KVK
62545310
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-02-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders