Admi-Monika is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van accountants in de omgeving van Rotterdam.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Admi-Monika is opgericht in 02-02-2015 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 62545310. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Meer weten over Admi-Monika uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Admi-Monika kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete boekhouding zit je hier goed.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in je beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.