error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Admi & Advi is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Zaandam.

Zie hier alle gegevens en reviews van Admi & Advi uit Zaandam. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Admi & Advi neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze boekhouder

Admi & Advi is opgericht in 22-09-2003 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 34195838. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

De meeste boekhouders willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Admi & Advi
  • Jufferstraat 1Kantoor D, 1505HA, Zaandam
  • 075-6145233
  • www.admi-advi.nl
  • info@saenevents.nl
Branche
Boekhouder
KVK
34195838
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
22-09-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders