Admi & Advi is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van accountants in de regio van Zaandam laat je jouw wensen achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van Admi & Advi uit Zaandam. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Admi & Advi kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Admi & Advi bestaat al sinds 22-09-2003 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 34195838. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je keuze.

De meeste boekhouders willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.