Admi-Account is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de financiën.

Om goede offertes te bekijken van administratie specialisten in de omgeving van Lelystad laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer over deze boekhouder

Admi-Account is geopend op 01-09-1997 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 39065779. Ook vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

Zie hier alle gegevens en reviews van Admi-Account uit Lelystad. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Admi-Account kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete boekhouding zit je hier goed.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

De meeste accountants willen alle informatie via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.