error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Admi-Account of een andere accountant voor jouw kan doen?

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van administratie specialisten in de regio van Lelystad laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Admi-Account uit Lelystad. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Admi-Account neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Admi-Account bestaat al sinds 01-09-1997 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 39065779. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere dingen mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Admi-Account
Branche
Boekhouder
KVK
39065779
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-1997
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders