error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Admex is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van administratie bedrijven in de omgeving van Vinkeveen laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Admex uit Vinkeveen. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Admex kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over accountancykantoor

Admex is geopend op 01-01-2009 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het KVK-nummer: 30250785. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een passende offerte op te sturen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Admex
  • Soling 15, 3645SB, Vinkeveen
  • 06-57323505
  • www.admex.nl
  • info@admex.nl
Branche
Boekhouder
KVK
30250785
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders