Admaxi is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van boekhoud ondernemers in de omgeving van Hattem laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer over dit bedrijf

Admaxi is geopend op 01-04-1976 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 08031915. Ook zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een juiste offerte voor te stellen.

Meer weten over Admaxi uit Hattem? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Admaxi kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.