error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Admaxi is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud experts in de buurt van Hattem laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Admaxi uit Hattem? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Admaxi neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze accountant

Admaxi is opgericht in 01-04-1976 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 08031915. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Admaxi
  • Distelhoeve 7, 8052AT, Hattem
  • 038 4443215
  • www.admaxi.nl
  • info@admaxi.nl
Branche
Boekhouder
KVK
08031915
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-04-1976
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders