error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Admark of een andere boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van bedrijven in de regio van Graft.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Admark uit Graft. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Admark neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding kan je hier terecht.

Informatie over administratiekantoor

Admark is opgericht in 25-08-2014 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 61295205. Ook vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Vele accountants willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Admark
  • Meertouw 19, 1484EB, Graft
  • 0299 671808
Branche
Boekhouder
KVK
61295205
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
25-08-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders