error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Admar Administratiekantoor is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van bedrijven in de buurt van Den Helder.

Meer weten over Admar Administratiekantoor uit Den Helder? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Admar Administratiekantoor neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze accountant

Admar Administratiekantoor is opgericht in 01-05-2000 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 37090719. Ook zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Admar Administratiekantoor
  • Krugerstraat 53, 1782EM, Den Helder
  • 0223 - 625113
Branche
Boekhouder
KVK
37090719
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders