error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Admana Administratiekantoor is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van accountants in de omgeving van Nieuwegein laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Admana Administratiekantoor uit Nieuwegein? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Admana Administratiekantoor regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

Informatie over accountancykantoor

Admana Administratiekantoor bestaat al sinds 21-05-2001 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 30173655. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Admana Administratiekantoor
  • Wierselaan 3, 3433ZP, Nieuwegein
  • 030 6019065
  • www.admana.nl
  • acpeek@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
30173655
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-05-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders