Ontdekken wat Adm. Service P. Kersten-Zomers of een soortgelijke accountant voor jouw kan doen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud specialistes in Uden laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Adm. Service P. Kersten-Zomers uit Uden? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Adm. Service P. Kersten-Zomers kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over deze accountant

Adm. Service P. Kersten-Zomers is opgericht in 01-01-1991 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 17242660. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

De meeste administratiekantoren willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.