error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adm. Ktr. P.A. Maasland is een administratie expert die jou kan assisteren met de financiën.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van accountancy kantoren in de regio van Waddinxveen laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Adm. Ktr. P.A. Maasland uit Waddinxveen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Adm. Ktr. P.A. Maasland kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Adm. Ktr. P.A. Maasland is geopend op 01-01-1960 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 24448024. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Adm. Ktr. P.A. Maasland
  • Tweede Bloksweg 60A, 2742KK, Waddinxveen
  • 0182 632650
Branche
Boekhouder
KVK
24448024
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1960
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders