Meer informatie over wat Adm. Kantoor M. Brand of een vergelijkbare administrateur voor jouw zaak kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de buurt van Rotterdam.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer over dit bedrijf

Adm. Kantoor M. Brand bestaat al sinds 01-01-2001 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 24447290. Daarnaast vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Zie hier alle gegevens en reviews van Adm. Kantoor M. Brand uit Rotterdam. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Adm. Kantoor M. Brand kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.