error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Adm. kantoor Lootsma of een andere accountant voor je kan betekenen?

Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van accountants in de regio van Sneek laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van Adm. kantoor Lootsma uit Sneek. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Adm. kantoor Lootsma regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding ben je aan het juiste adres.

Over deze bedrijfsadministrateur

Adm. kantoor Lootsma is opgericht in 01-07-2005 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 01109290. Ook vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Adm. kantoor Lootsma
  • mr. P.S. Gerbrandystraat 14, 8603CX, Sneek
  • 0515 419893
Branche
Boekhouder
KVK
01109290
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders