error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adm. kantoor Lambregts is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de regio van Breda.

hier alle gegevens en reviews van Adm. kantoor Lambregts uit Breda. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Adm. kantoor Lambregts neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Adm. kantoor Lambregts bestaat al sinds 01-01-1995 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het KVK-nummer: 20075344. Ook vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je keuze.

Sommige bedrijven willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte op te sturen.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Adm. kantoor Lambregts
  • Diksmuidestraat 43, 4826BD, Breda
  • 076-5871644
Branche
Boekhouder
KVK
20075344
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1995
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders