Adm. kantoor Lambregts is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van bedrijven in de regio van Breda.

Bekijk hier alle details en reviews van Adm. kantoor Lambregts uit Breda. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Adm. kantoor Lambregts kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze boekhouder

Adm. kantoor Lambregts is geopend op 01-01-1995 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 20075344. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.