error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Adm. Kantoor Klijn of een vergelijkbare boekhouder voor je kan betekenen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud specialistes in de regio van Rijnsburg laat je jouw gegevens achter in het formulier.

hier alle details en reviews van Adm. Kantoor Klijn uit Rijnsburg. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Adm. Kantoor Klijn kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele administratie zit je hier goed.

Meer informatie over deze boekhouder

Adm. Kantoor Klijn bestaat al sinds 01-01-1996 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 28090932. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Adm. Kantoor Klijn
  • Vliet Noord Zijde 85, 2231GR, Rijnsburg
  • 071 - 4020219
Branche
Boekhouder
KVK
28090932
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders