Adm. Kantoor K.J.G. Jansen is een administratie expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van bedrijven in de omgeving van Bergen op Zoom.

Zie hier alle details en reviews van Adm. Kantoor K.J.G. Jansen uit Bergen op Zoom. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Adm. Kantoor K.J.G. Jansen neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer over dit bedrijf

Adm. Kantoor K.J.G. Jansen is geopend op 01-01-1979 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 20145219. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Wel adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.