error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adm. Kantoor K.J.G. Jansen is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van administratie experts in de buurt van Bergen op Zoom laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van Adm. Kantoor K.J.G. Jansen uit Bergen op Zoom. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Adm. Kantoor K.J.G. Jansen kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Adm. Kantoor K.J.G. Jansen bestaat al sinds 01-01-1979 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 20145219. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant die minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Adm. Kantoor K.J.G. Jansen
  • Kruisakkers 2K5, 4613BV, Bergen op Zoom
Branche
Boekhouder
KVK
20145219
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1979
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders