Adm. Kantoor Jellema is een boekhoud expert die jou kan helpen met de financiën.

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van accountancy kantoren in de buurt van Zwaagwesteinde laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Adm. Kantoor Jellema uit Zwaagwesteinde? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Adm. Kantoor Jellema kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze andere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

Adm. Kantoor Jellema is opgericht in 01-12-1990 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 01061235. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.