Adm. Kantoor Filo is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de regio van 's-Hertogenbosch.

Meer weten over Adm. Kantoor Filo uit 's-Hertogenbosch? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Adm. Kantoor Filo kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze andere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Adm. Kantoor Filo is opgericht in 01-07-1994 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 16074924. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.