error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Adm. Kantoor C. Matse of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van administratie specialisten in de regio van Emst laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Adm. Kantoor C. Matse uit Emst? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Adm. Kantoor C. Matse kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

Adm. Kantoor C. Matse bestaat al sinds 30-11-1978 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het KVK-nummer: 29023128. Ook zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Adm. Kantoor C. Matse
  • Steenderbultweg 637, 8166HH, Emst
  • 0578 769045
  • cor.matse@gmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
29023128
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
30-11-1978
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders