error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adm. kantoor A.H.M. van der Waart is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Santpoort-Noord.

Meer weten over Adm. kantoor A.H.M. van der Waart uit Santpoort-Noord? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Adm. kantoor A.H.M. van der Waart kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Adm. kantoor A.H.M. van der Waart bestaat al sinds 01-01-1964 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 34321704. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Vele administratiekantoren willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Adm. kantoor A.H.M. van der Waart
  • Huis te Wissenlaan 13, 2071SR, Santpoort-Noord
  • 023 5377868
Branche
Boekhouder
KVK
34321704
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1964
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders