error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adm.- en Ass.Kantoor "Noordgeest" is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van accountancy kantoren in de omgeving van Leiderdorp laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Adm.- en Ass.Kantoor "Noordgeest" uit Leiderdorp? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Adm.- en Ass.Kantoor "Noordgeest" regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over administratiekantoor

Adm.- en Ass.Kantoor "Noordgeest" is geopend op 01-01-1975 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 28030162. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

De meeste accountants willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Adm.- en Ass.Kantoor "Noordgeest"
  • Koolmeesstraat 63, 2352HG, Leiderdorp
  • 071 5411031
  • jvblanken@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
28030162
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1975
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders