error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Adm. en Adviesburo Konraad of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van accountants in Middelburg laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Adm. en Adviesburo Konraad uit Middelburg. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Adm. en Adviesburo Konraad neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over accountancykantoor

Adm. en Adviesburo Konraad bestaat al sinds 01-01-2001 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 22047412. Daarnaast vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Vele accountants willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Adm. en Adviesburo Konraad
  • Gruttostraat 1, 4332CH, Middelburg
  • 0118 - 552223
Branche
Boekhouder
KVK
22047412
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders