ADM Dijkstra Administratie, Debiteurenbeheer & Incasso is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud experts in de omgeving van Oentsjerk laat je jouw wensen achter in het formulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van ADM Dijkstra Administratie, Debiteurenbeheer & Incasso uit Oentsjerk. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? ADM Dijkstra Administratie, Debiteurenbeheer & Incasso neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Informatie over administratiekantoor

ADM Dijkstra Administratie, Debiteurenbeheer & Incasso is opgericht in 02-06-2014 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 60739282. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

De meeste accountants willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.