Adm. dienstverlening Drea van Oss is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om goede kostenplaatjes in te zien van boekhoud ondernemers in de omgeving van Alphen laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Adm. dienstverlening Drea van Oss uit Alphen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Adm. dienstverlening Drea van Oss kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over deze boekhouder

Adm. dienstverlening Drea van Oss is geopend op 01-02-2003 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 30253887. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.