error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adm. Diensten G. Burkard is een administratie specialist die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van bedrijven in de buurt van Beek.

Meer weten over Adm. Diensten G. Burkard uit Beek? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Adm. Diensten G. Burkard kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

Meer over administratiekantoor

Adm. Diensten G. Burkard is geopend op 30-11-1977 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 14108924. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Vele boekhouders willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Adm. Diensten G. Burkard
  • Spaubeekerstraat 64, 6191HP, Beek
  • 046 4377928
Branche
Boekhouder
KVK
14108924
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
30-11-1977
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders