Adm. Buro E. de Graaf is een administratie specialist die jou kan helpen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van bedrijven in de buurt van Assen.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

Meer over dit bedrijf

Adm. Buro E. de Graaf bestaat al sinds 01-01-2000 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 04060318. Daarnaast zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Meer weten over Adm. Buro E. de Graaf uit Assen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Adm. Buro E. de Graaf kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.