Adm. & Bel. zaken K.M.J. Jeelof is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van boekhoud specialisten in de buurt van Amsterdam laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Informatie over deze accountant

Adm. & Bel. zaken K.M.J. Jeelof is opgericht in 01-01-1978 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 34321714. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste offerte uit te brengen.

Meer weten over Adm. & Bel. zaken K.M.J. Jeelof uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Adm. & Bel. zaken K.M.J. Jeelof kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Wel raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je keuze.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.