error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adm. & Bel. zaken K.M.J. Jeelof is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van boekhouders in de buurt van Amsterdam.

Meer weten over Adm. & Bel. zaken K.M.J. Jeelof uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Adm. & Bel. zaken K.M.J. Jeelof kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

Adm. & Bel. zaken K.M.J. Jeelof bestaat al sinds 01-01-1978 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 34321714. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Vele accountants willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Adm. & Bel. zaken K.M.J. Jeelof
  • Sarphatipark 1402, 1073EE, Amsterdam
  • 020 6795257
Branche
Boekhouder
KVK
34321714
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1978
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders