error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

A.D.M. Administratieve Dienstverlening Maters is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van administratie specialisten in Lent laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van A.D.M. Administratieve Dienstverlening Maters uit Lent. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? A.D.M. Administratieve Dienstverlening Maters kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over dit bedrijf

A.D.M. Administratieve Dienstverlening Maters is geopend op 01-01-2004 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 09139952. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een passende offerte op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

A.D.M. Administratieve Dienstverlening Maters
  • Rolling Stonesstraat 55, 6663HP, Lent
  • 024 3578333
  • www.adm-maters.nl
  • info@adm-maters.nl
Branche
Boekhouder
KVK
09139952
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders