Adlance is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de regio van Lelystad.

Meer weten over Adlance uit Lelystad? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Adlance neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele administratie zit je hier goed.

Informatie over accountancykantoor

Adlance bestaat al sinds 01-03-2007 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het KVK-nummer: 39098143. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

Sommige boekhouders willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.