error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ADKO is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de administratie.

Om voor jou geschikte offertes in te zien van administratie bedrijven in de buurt van Wijhe laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over ADKO uit Wijhe? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? ADKO kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over administratiekantoor

ADKO is geopend op 07-09-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 05079165. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

ADKO
  • de Brabantse Wagen 6, 8131RZ, Wijhe
  • hykosse@hetnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
05079165
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
07-09-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders