Adko is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van administratiekantoren in de buurt van Laren.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Informatie over deze accountant

Adko bestaat al sinds 18-12-2001 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 50276115. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Adko uit Laren. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Adko kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.