Meer informatie over wat Adkas of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan doen?

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Rotterdam.

Meer weten over Adkas uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Adkas regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Over deze bedrijfsadministrateur

Adkas is geopend op 01-08-1978 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 24229583. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.