error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adkanto is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om goede offertes in te zien van accountants in Badhoevedorp laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Adkanto uit Badhoevedorp? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Adkanto kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over administratiekantoor

Adkanto is opgericht in 01-06-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 34303426. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Adkanto
  • Rietvinkstraat 43, 1171TG, Badhoevedorp
  • 020 6594279
  • adkanto@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
34303426
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders