error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ADIZ Administratieve Diensten Zomer is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Om goede kostenplaatjes in te zien van administratie bedrijven in de omgeving van IJhorst laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van ADIZ Administratieve Diensten Zomer uit IJhorst. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? ADIZ Administratieve Diensten Zomer neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer over deze accountant

ADIZ Administratieve Diensten Zomer is opgericht in 01-01-2002 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het KVK-nummer: 05070096. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

ADIZ Administratieve Diensten Zomer
  • Heerenweg 46, 7955PE, IJhorst
  • www.adiz.nl
  • info@adiz.nl
Branche
Boekhouder
KVK
05070096
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2002
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders