error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adimin is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van boekhoud specialistes in de omgeving van Castricum laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Adimin uit Castricum? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Adimin kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze andere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze accountant

Adimin is geopend op 23-10-2009 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 37157017. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Sommige accountants willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Adimin
  • Henri Dunantsingel 150, 1902ED, Castricum
  • 0251 655066
Branche
Boekhouder
KVK
37157017
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
23-10-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders