Adiena is een administratie expert die jou kan helpen met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de regio van Groningen.

Meer weten over Adiena uit Groningen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Adiena regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over administratiekantoor

Adiena is opgericht in 01-03-2013 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het KVK-nummer: 57369097. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.