error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adiema is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de administratie.

Om goede offertes te ontvangen van administratie bedrijven in Venhorst laat jij jouw details achter in het formulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Adiema uit Venhorst. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Adiema kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over accountancykantoor

Adiema is opgericht in 15-01-2010 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 17274690. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Adiema
  • Ringbaan 35, 5428GP, Venhorst
  • 06-13590306
Branche
Boekhouder
KVK
17274690
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-01-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders