error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adhoc Advies is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud specialistes in de omgeving van Dieren laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Adhoc Advies uit Dieren? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Adhoc Advies kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer over deze boekhouder

Adhoc Advies bestaat al sinds 07-12-2009 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het KVK-nummer: 27362821. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Vele accountants willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Adhoc Advies
  • Breukinklaan 57, 2461EK, Dieren
  • 0172 415005
Branche
Boekhouder
KVK
27362821
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
07-12-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders