error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Adhoc of een soortgelijke accountant voor je kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Culemborg.

Aanschouw hier alle details en reviews van Adhoc uit Culemborg. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Adhoc kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele administratie ben je aan het juiste adres.

Over deze boekhouder

Adhoc bestaat al sinds 01-01-2001 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 11049503. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Adhoc
  • Gershwinhof 134, 4102DL, Culemborg
  • 0345-513468
Branche
Boekhouder
KVK
11049503
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders