Meer informatie over wat Adhoc of een vergelijkbare accountant voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van administratiekantoren in de omgeving van 's-Gravenhage.

Prijzen

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Toch raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Sommige accountants willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Meer over deze accountant

Adhoc is opgericht in 01-12-1998 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 27175806. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Meer weten over Adhoc uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Adhoc kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.