error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Adhoc is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud ondernemers in 's-Gravenhage laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Adhoc uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Adhoc regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Adhoc is geopend op 01-12-1998 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 27175806. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Adhoc
  • Laan van Meerdervoort 731, 2564AD, 's-Gravenhage
  • 070 3635535
Branche
Boekhouder
KVK
27175806
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders